Trouwlocatie Sittard

 't Guliks Hoes - Sittard - Trouwlocatiebruiloft lunchBeleef de ziel van Limburg in ’t Guliks hoes!

’t Guliks hoes is een prachtige locatie voor een bruiloft. Hoewel we niet op de lijst ‘trouwlocatie in Sittard’ staan, is het wel mogelijk in onze 150 jaar oude boerenhoeve uw ja-woord te geven. Dit kunt u aanvragen bij de gemeente.

We zijn van alle gemakken voorzien: van audio-visuele apparatuur tot geluidsinstallatie en van voorgerecht tot natafelen. We maken samen met u van uw bruiloft een feest om nooit te vergeten. ’t Guliks hoes heeft vijf ruimten die afgehuurd kunnen worden, te weten de hooizolder “Het land van Gulik”, de grote zaal “De Willemzaal”, het restaurant, de taveerne en de overdekte binnenplaats. Deze zalen op de mooiste trouwlocatie in Sittard bieden u de kans uw bruiloft helemaal in te richten naar uw smaak en wensen.

ijstaart Guliks hoes

 

 

 

Wat dacht u van een intiem samenzijn onder de authentieke dakspanten van de boerderij? Met maximaal 60 personen viert u uw liefde op de zolder van onze horecagelegenheid. Een receptie of themabuffet? Het kan. Liever een chique vijf-gangendiner? U roept, wij koken!

Is een groot feest met dj en dansen uw bruiloftsdroom? Dan hebben wij de Willemzaal voor u, die eventueel vergroot kan worden met de overdekte binnenplaats. Een lekkere barbecue erbij en de mooiste dag van uw leven is een feit. Zit u in over de muzikale omlijsting van uw feest? Hoeft niet: u neemt gewoon zelf uw cd’s of live band mee en wij pluggen ze wel in!

 

Ontvangst zaal  Guliks hoes

En zo zijn er nog talloze mogelijkheden op deze landelijke trouwlocatie in Sittard. Neem gewoon contact met ons op en leg uw ideeën voor!

't Guliks Hoes - Ophoven 1 - 6133 XP Sittard - Nederland - Ligging - Tel.: 046-451 24 02 - info@gulikshoes.nl - BTW NL 806576224 B01
top Proximedia