Welkom

 't Guliks Hoes - Sittard - HomeBeleef de ziel van Limburg in ’t Guliks hoes!

In het jaar 1400 verwierf de hertog van Gulik voor een bedrag van 70.000 goudstukken het gebied Born, Sittard en Susteren. De vesting Sittard maakte ongeveer 400 jaar deel uit van het hertogdom Gulik in het Duitse Keizerrijk. Niet verwonderlijk dus dat de Gulikse periode zijn sporen in het hedendaagse Sittard heeft nagelaten. Denkt u maar aan ‘Guliksestraat’ en natuurlijk ’t Guliks hoes.

‘t Guliks hoes is een carréboerderij uit 1862. Vroeger verwees men naar een boerenhoeve ook wel met ‘op genhoes’. De naam van ons restaurant is een verwijzing naar deze twee elementen uit de Limburgse geschiedenis. In het rustieke pand wordt tegenwoordig op ambachtelijke wijze horeca bedreven. De ambiance is uitstekend geschikt voor allerlei bijeenkomsten. Maatwerk tot in de kleinste details is een vanzelfsprekende service in ’t Guliks hoes. Of het nu gaat om een receptie, vergadering, koffietafel of gewoon lekker uit eten in Sittard: bij ons kan het allemaal.

’t Guliks hoes beschikt over een uitstekende keukenbrigade. Voor grote of kleine gezelschappen maken zij geheel naar uw wens buffetten, brunches, diners, dinerbuffetten, themabuffetten, barbecues en natuurlijk kunt u ook à la carte eten.
Wij geven u graag vrijblijvend meer informatie in een persoonlijk gesprek, want iedere viering of bijeenkomst is een unieke gebeurtenis die om een eigen invulling vraagt.
 

   

Neem vandaag nog contact op voor een avondje uit eten in Sittard!

ASPERGES-ASPERGES-ASPERGES- ASPERGES- COMMUNIE - VERJAARDAG - TAKE AWAY -zie catering Take away

Wist u dat u bij ons terechtkunt met een Dinercadeau en de Nationale Dinercheque? Geeft u dit bij reservering op.

Openingstijden restaurant  

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag en donderdag: 17.00 – 22.00 uur (keuken sluit om 20.30 uur)
Vrijdag: 17.00 – 22.00 uur (keuken sluit om 20.30 uur)
Zaterdag: 17.00 – 22.00 uur (keuken sluit om 20.30 uur)
Zondag: 16.30 – 22.00 uur (keuken sluit om 20.30 uur)

Kan anders zijn in overleg. Bij deals en andere acties kan dit ook afwijken.
Lunch is eveneens mogelijk van 12.00 – 14.00 uur. Reserveren noodzakelijk.

Wij staan geen kinderwagens toe in het RESTAURANT er is een mogelijkheid om deze veilig binnen te stallen. En ja daar hebben we onze reden voor.

't Guliks Hoes - Ophoven 1 - 6133 XP Sittard - Nederland - Ligging - Tel.: 046-451 24 02 - info@gulikshoes.nl - BTW NL 806576224 B01
top Proximedia