Dansavond Sittard

dansavond orkestVoetjes van de vloer tijdens onze dansavond!

Alle mensen die van dansen en gezelligheid houden, zijn van harte welkom op de open dansavond in Sittard bij ’t Guliks Hoes! Jong of oud, al jaren gelukkig getrouwd of zo vrijgezel als wat: iedereen mag met de voetjes van de vloer. Nieuwe mensen leren kennen en samen een fantastische avond uit beleven: wie wil dat nu niet!

Beleef onbezorgd dansplezier

De open dansavond die ’t Guliks Hoes met regelmaat organiseert, is al tijdenlang een begrip in de omgeving. Velen weten iedere keer weer hun weg te vinden naar onze sfeervolle, swingende locatie. Voor hen die deze term voor het eerst horen: de dansavond in ’t Guliks Hoes is de perfecte gelegenheid om mensen te ontmoeten, oude vriendschappen nog eens aan te wakkeren en de stramme spieren weer soepel te krijgen.

De sfeer tijdens zo’n avond is ongedwongen en informeel. U bent tot niets verplicht en kunt het net zo druk of rustig, zo vroeg of laat maken als u zelf wilt. Nuttig een drankje, doe een dansje, ga het gesprek met andere feestgangers aan… Kortom: beleef een heerlijke avond uitgaan in Sittard!

Praktische informatie

Voor een bescheiden entreeprijsje kunt u al genieten van de gezellige ambiance en de spetterende livemuziek. De muziekstijl zal variëren van stijldansmuziek om lekker op te stijldansen, tot hedendaagse Nederlandstalige en Engelstalige muziek. Het swingt er hoe dan ook de pan uit! Meer energie nodig om door te blijven dansen? Bestel een hapje of drankje of – voor de grotere trek – een dagschotel. Zo kunt er weer tegenaan tot het einde! Overigens is er ruime parkeergelegenheid op ons terrein en we bevinden ons op loopafstand van het station, stadspark en centrum. Geen excuus om niet te komen dus!

Onze dansavond begint om 19:00 en vindt over het algemeen in het weekend plaats. Voor specifieke data: houd onze Facebook-pagina in de gaten of neem gerust even contact met ons op. Dat kan via tel. 046-451 24 02 of het formulier hierboven. Tot snel bij ’t Guliks Hoes!

 

't Guliks Hoes - Ophoven 1 - 6133 XP Sittard - Nederland - - Tel.: 046-451 24 02 - info@gulikshoes.nl - BTW NL
806576224 B01
top