Koffietafel Sittard

 't Guliks Hoes - Sittard - Koffietafelsklassieke koffietafel Guliks hoesEen koffietafel reserveren voor bijeenkomsten

Bij een bijeenkomst zoals een uitvaart, doopfeest of communiefeest heeft u genoeg plek en eten/drinken voor alle genodigden nodig. Uw koffietafel in Sittard regelen doet u via ’t Guliks Hoes. Geheel naar wens inclusief catering, desgewenst bij ons op locatie, zorgen wij dat het u tijdens de gelegenheid aan niets ontbreekt. Neem contact met ons op en wij spreken alles zorgvuldig met u door.

Voor elke gelegenheid iets passends

Een koffietafel reserveren is nodig bij diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een doop- of communiefeest, maar ook aan een meer sombere bijeenkomst zoals een begrafenis of crematie. In alle gevallen kunt u terecht bij ’t Guliks Hoes. In overleg kunt u de receptie na een uitvaart eveneens in onze horecagelegenheid houden, net als een doop of communie.

Onze oude boerenhoeve beschikt namelijk over diverse zalen te huur die zich perfect ontlenen voor allerhande bijeenkomsten. Zo kunt u voor een uitvaart gebruik maken van een van onze vijf ruimtes, waarmee u uw overleden dierbare misschien precies het cachet meegeeft dat hij of zij verdient. Uiteraard is dit geheel naar wens aanpasbaar. Voor een doop- of communiefeest raden wij de oude hooizolder ‘Het land van Gulik’ aan: een uitstekende ruimte voor kleinere gezelschappen. Zo is er voor iedere bijeenkomst wel iets op onze carréboerderij te vinden.

Koffietafel inclusief versnaperingen

Op een koffietafel hoort koffie (of thee), met cake of een andere versnapering erbij. Wij bieden u dan ook koffie, thee, vlaai, broodjes en diverse kaas- en vleeswaren aan. U kunt de tafel uitbreiden met kroketten, pasteitjes en andere warme hapjes. Ook hier geldt weer: iedere gelegenheid is uniek en vraagt zijn eigen invulling. Vandaar dat er nog veel meer te realiseren valt. Wilt u bijvoorbeeld een koffietafel ter gelegenheid van de Eerste Heilige Communie? Snakt u naar een borrel op de late namiddag als de dopeling slaapt? Een uitgebreide lunch na de kerkdienst? Geen probleem! U vraagt, wij bedienen.

Neem voor uw koffietafel in Sittard contact op met ’t Guliks Hoes en wij gaan graag voor u aan de slag. U bereikt ons via tel. 046-451 24 02 of het online formulier hierboven. Laat ons u voorzien van alles wat u nodig heeft.

't Guliks Hoes - Ophoven 1 - 6133 XP Sittard - Nederland - - Tel.: 046-451 24 02 - info@gulikshoes.nl - BTW NL
806576224 B01
top