Trouwlocatie Sittard

Een prachtige, bijzondere trouwlocatie

’t Guliks Hoes mag dan misschien niet op de lijst van trouwlocaties in Sittard prijken, maar dat maakt onze karakteristieke, 150 jaar oude boerenhoeve er niet minder mooi om. U kunt onze locatie dus absoluut afhuren om elkaar het ja-woord te geven! Beleef een nog onvergetelijkere dag met elkaar op onze prachtige, romantische trouwlocatie.

Een dag om nooit te vergeten

Uw huwelijksdag is een dag die u nooit meer zult vergeten. Belangrijk dus dat alles tot in de kleinste details goed geregeld is en aan al uw wensen voldoet. En een van de belangrijkste aspecten van een trouwerij is toch wel de locatie. Overal wemelt het van de plekken waar u terecht kunt: hoe weet u nu welke plek precies bij u past? Maakt u zich geen zorgen, want wij van ’t Guliks Hoes maken uw bruiloft samen met u tot een uiterst memorabele gebeurtenis. Wij zijn namelijk een zeer bijzondere trouwlocatie in Sittard.

’t Guliks Hoes is een historische, sfeervolle carréboerderij die beschikt over maar liefst vijf ruimtes die te huur zijn; te weten de hooizolder ‘Het land van Gulik’, de grote ‘Willemszaal’, het restaurant, de taveerne en de overdekte binnenplaats. Al deze zalen bieden u de kans uw bruiloft helemaal in te richten naar uw smaak en wensen.

Van alle gemakken voorzien

Op onze locatie bent u van alle gemakken voorzien, inclusief audiovisuele apparatuur en catering. Wilt u een intiem samenzijn of een uitbundig feest? Wij regelen het. Een themabuffet, barbecue of chique vijfgangen-diner? U vraagt, wij koken! Is een groot feest met dj en dansvloer uw bruiloftsdroom? Wij maken het graag voor u waar. Zo zijn er nog talloze mogelijkheden op onze landelijke trouwlocatie. Bij ’t Guliks Hoes is de mooiste dag van uw leven een feit!

Bespreek uw wensen met ons en wij gaan graag voor u aan de slag. U bereikt ons via tel. 046-451 24 02 of via het contactformulier bovenaan de pagina. Let wel: trouwen bij ons moet u aanvragen bij de gemeente Sittard-Geleen.

En zo zijn er nog talloze mogelijkheden op deze landelijke trouwlocatie in Sittard. Neem gewoon contact met ons op en leg uw ideeën voor!

  

't Guliks Hoes - Ophoven 1 - 6133 XP Sittard - Nederland - - Tel.: 046-451 24 02 - info@gulikshoes.nl - BTW NL
806576224 B01
top