Welkom

Onze historische boerderij

’t Guliks Hoes is een locatie met veel sfeer én veel historie. In het jaar 1400 verwierf de hertog van Gulik voor het bedrag van 70.000 goudstukken het gebied Born, Sittard en Susteren. De vesting Sittard maakte ongeveer 400 jaar lang deel uit van het hertogdom Gulik in het Duitse Keizerrijk. Niet zo verwonderlijk dus, dat de Gulikse periode zijn sporen in het hedendaagse Sittard heeft nagelaten. Denkt u maar eens aan de ‘Gulickstestraat’, en natuurlijk aan ons: ’t Guliks Hoes!

Wij zijn een carréboerderij uit het jaar 1862. Vroeger verwees men naar een boerenhoeve ook wel met de term ‘op genhoes’. Onze naam is dus op twee manieren een verwijzing naar de Limburgse geschiedenis. In het rustieke pand wordt tegenwoordig op ambachtelijke wijze de horeca bedreven. De ambiance is uitstekend geschikt voor allerlei bijeenkomsten, van een gezellig diner tot een extravagant huwelijksfeest. Kom langs en ervaar het zelf!

Eten, feesten en genieten

Onze uitstekende keukenbrigade maakt geheel naar uw wens buffetten, brunches, diners, barbecues en – uiteraard – overheerlijke gerechten van ons à la carte-menu. Maatwerk tot in de kleinste details is voor ons een vanzelfsprekende service. Daarbij maakt het niet uit of het om een receptie, vergadering, koffietafel of gewoon lekker uit eten in Sittard gaat. Bij ons kan het allemaal! Liever niet van huis? Maak dan gebruik van onze overheerlijke catering.

Reserveer direct en kom snel de ambiance van onze carréboerderij ontdekken! Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar 046-451 24 02 of bovenstaand contactformulier invullen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Openingstijden: maandag en dinsdag gesloten grotere gezelschappen in overleg wel mogelijk. op woensdag is reserveren noodzakelijk wo t.m zon geopend vanaf 17.00 uur tot 21.30 uur. Of in overleg anders. In het restaurant worden geen huisdieren, kinderwagens en indien van toepassing snowboots/schoenen toegestaan.

't Guliks Hoes - Ophoven 1 - 6133 XP Sittard - Nederland - - Tel.: 046-451 24 02 - info@gulikshoes.nl - BTW NL
806576224 B01
top Proximedia