Dansavond Sittard

dansavond orkestBeleef de ziel van Limburg in ’t Guliks hoes!

’t Guliks hoes organiseert regelmatig een open dansavond, meestal op zondagavond, voor iedereen die van dansen en gezelligheid houdt. Jong of oud, single of al jaren gelukkig getrouwd, de open dansavond in Sittard is een begrip in de omgeving!

Vele mensen weten de avond al te vinden, maar even voor hen die het voor het eerst horen: de dansavond in ’t Guliks hoes is de perfecte gelegenheid om mensen te ontmoeten, die oude vrienschappen weer aan te halen of de stramme spieren weer soepel te krijgen. De sfeer is ongedwongen en informeel en u bent tot niets verplicht.

De dansavond begint om 19.00 uur en wordt meestal in het weekend gehouden. Tegen een kleine entreeprijs kunt u genieten van live muziek. De muziekstijl zal variëren van stijldansmuziek tot hedendaagse Nederlandstalige en Engelstalige muziek. Hoewel u rap, house en dergelijke niet bij ons zal horen, swingt het hoe dan ook de pan uit!

Bent u even uitgedanst, dan kunt u een hapje of een drankje bestellen. Voor de grotere trek hebben we een dagschotel in de aanbieding.

Kom naar ’t Guliks hoes voor dé dansavond in Sittard!

We hebben ruime parkeergelegenheid op ons terrein en bevinden ons binnen loopafstand van het station, stadspark en stadscentrum: nu hebt u geen excuses meer om niet te komen!

 

't Guliks Hoes - Ophoven 1 - 6133 XP Sittard - Nederland - Ligging - Tel.: 046-451 24 02 - info@gulikshoes.nl - BTW NL 806576224 B01
top Proximedia