Koffietafel Sittard

 't Guliks Hoes - Sittard - Koffietafelsklassieke koffietafel Guliks hoesBeleef de ziel van Limburg in ’t Guliks hoes!

Bij ’t Guliks hoes kunt u terecht voor diverse gelegenheden. Ook uw koffietafel in Sittard kunt u bij ons regelen. Niet alleen voor na een begrafenis, maar ook bij doop- en communiefeesten kunt u een koffietafel reserveren. Wij bieden u in ieder geval koffie, thee, vlaai, broodjes en diverse kaas- en vleeswaren aan, maar u kunt de tafel uitbreiden met kroketten, pasteitjes en andere warme hapjes. Ook hier geldt weer: iedere gelegenheid is uniek en vraagt zijn eigen invulling. Neem contact met ons op en we spreken alles zorgvuldig met u door.

In overleg met de begrafenisonderneming kunt u de uitvaart ook in onze horecagelegenheid houden. De oude boerenhoeve geeft uw overleden dierbare misschien precies het cachet mee dat hij of zij verdient. We hebben vijf ruimten beschikbaar die we helemaal naar uw wens kunnen aanpassen. Vanaf de parkeerplaats bij ons restaurant kunt u in processie vertrekken naar de begraafplaats of het crematorium. Bij terugkomst hebben wij de koffietafel klaar staan.

Ook voor doop- en communiefeesten regelen wij de koffietafel. De oude hooizolder “Het land van Gulik” biedt een uitstekende ruimte voor kleinere gezelschappen. Wilt u liever een high tea of koffietafel in Sittard ter gelegenheid van de Eerste Heilige Communie? Wij verzorgen het. Of snakt u naar een borrel op de late namiddag als de dopeling slaapt? Wij serveren met plezier! Een uitgebreide lunch na de kerkdienst? Geen probleem! U vraagt, wij bedienen.

Neem voor uw koffietafel in Sittard vandaag nog contact op met ’t Guliks hoes!

't Guliks Hoes - Ophoven 1 - 6133 XP Sittard - Nederland - Ligging - Tel.: 046-451 24 02 - info@gulikshoes.nl - BTW NL 806576224 B01
top Proximedia