Zaalverhuur Sittard

party time Zaalverhuur voor iedere bijeenkomst

Bruiloften, doopfeesten, communies, verjaardagen, bedrijfsuitjes, zelfs begrafenissen… Stuk voor stuk gelegenheden waarvoor de juiste zaal afhuren heel belangrijk is. Geen zorgen: ’t Guliks Hoes heeft voor iedere samenkomst de ideale ruimte met de perfecte sfeer. Dat is precies de reden dat u voor zaalverhuur in Sittard absoluut bij ons moet zijn! Hier leest u meer over al onze zalen.

Het land van Gulik

Onder de oorspronkelijke dakspanten van de voormalige hooizolder hebben wij een ruimte ingericht die perfect is voor gelegenheden met kleinere gezelschappen (max. 60 personen). In ‘Het land van Gulik’, zoals wij de oude hooizolder hebben bestempeld, vertoeft u tussen de rustieke bakstenen muren en het hoge plafond. De kenmerken van de oude boerderij zijn goed zichtbaar en de vervlogen eeuwen omringen u. Onze kroonluchters en smaakvol gedekte tafels maken van uw feest een sfeervolle, intieme beleving.

De Willemzaal

Op zoek naar zaalverhuur in Sittard voor uitbundige feesten en partijen? Bruiloften, recepties, brunches en bedrijfsfeesten (max. 250 personen) zijn helemaal op hun plek in onze ‘Willemzaal’. Hier krijgen ze namelijk de ambiance die ze verdienen! Door de wandschilderingen komen oude tijden weer helemaal tot leven en kunt u de bourgondische levensstijl van toen bijna proeven! De menukaart is inmiddels wel aangepast aan de smaak van nu. Mocht het nodig zijn, dan kan de Willemzaal in tweeën worden opgedeeld. Wel zo makkelijk met een groot gezelschap.

Overdekt terras

Een barbecuefeest, gezellige borrel of zomers feestje… Dat moet in de buitenlucht gevierd worden natuurlijk! De binnenplaats van onze Limburgse carréhoeve is (deels) overdekt en dient als een probaat middel tegen de grillige weergoden. Dankzij de gedeeltelijke overkapping valt uw feest nooit in het water. Deze feestlocatie kan dienen als capaciteitsvergroting van ‘De Willemzaal’ of als aparte ruimte voor bijvoorbeeld het uitserveren van buffetten bij feesten.

Restaurant en taveerne

Ons restaurant vormt de vierde ruimte van onze horecagelegenheid en is eveneens beschikbaar voor zaalverhuur. Naast het restaurant ligt de taveerne. Dit is de perfecte ruimte om een aperitiefje of drankje vooraf te nuttigen en kan tevens worden ingericht voor het uitserveren van buffetten.

U ziet: voor feestzaalverhuur in Sittard grijpt u bij ’t Guliks Hoes nooit mis! Huur direct uw feestlocatie af en bespreek de mogelijkheden door te bellen naar 046-451 24 02 of door het contactformulier hierboven in te vullen. Wij maken het u graag helemaal naar wens.

We verhuren geen zalen met gebruikmaking van meegebrachte eigen catering. 

't Guliks Hoes - Ophoven 1 - 6133 XP Sittard - Nederland - - Tel.: 046-451 24 02 - info@gulikshoes.nl - BTW NL
806576224 B01
top